13:23:28    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 19 maart 2014 12:32 uur

Lunchpakket voor stembureaus

Lunchpakket voor stembureaus

Burgemeester Mark Buijs en gemeentebode Tiny van Esch deelden woensdag lunchpakketten uit op de vijftien stembureaus in Boxtel, Lennisheuvel en Liempde. De vrijwilligers die de bureaus bemannen kregen broodjes, appelflappen en fruit.

De Boxtelse burgemeester meldde dat hij hoopt dat de inwoners hun stemrecht zullen gebruiken en massaal naar de stembureaus gaan. ,,Ik hoop op een opkomst van ruim vijftig procent", verklaarde Buijs. ,,Ik ga er vanuit dat de Boxtelaren de landelijke voorspelling niet volgen maar allemaal hun stempas gebruiken."

Het mooie weer is volgens de burgemeester een voordeel tijdens verkiezingsdagen en ook de vele campagnes die in Boxtel zijn gevoerd zouden de kiezers moeten stimuleren. Buijs: ,,Ik hoop dat de inwoners beseffen dat stemmen een voorrecht is. Er zijn landen waar dergelijke democratische verkiezingen niet mogelijk zijn."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Alfa Toverboom Geld en Makelaardij Doornmalen electro Filipe Elan Bikes support EmielTechniek Podium Boxtel Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus buisman optiek TopSlank