14:18:13    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 12 oktober 2012 19:23 uur, laatst gewijzigd op 12 oktober 2012 19:28 uur

Lof Smaakpolitie voor 'Rembrandt'

Lof Smaakpolitie voor \'Rembrandt\'

Op de foto: Geflankeerd door de uitbaters Colette en Geert van de Wal toont tv-presentator Rob de Geus zijn waardering voor grand café Rembrandt.

,,We zijn wat uit onze doen en staan helemaal perplex." Uitbater Geert van de Wal van grand café Rembrandt aan de Rechterstraat in Boxtel kan het nog nauwelijks geloven. Maar de blauwe sticker van de Smaakpolitie, het populaire tv-programma van SBS6 prijkt toch echt op gevel.

Geheel onverwacht stonden horecacontroleur De Geus vrijdagmiddag voor de deur bij Rembrandt. ,,Voor zover ik heb begrepen zijn wij het enige bedrijf in Boxtel dat het keurmerk van de Smaakpolitie vandaag heeft gekregen. Bij andere bedrijven werd de tv-ploeg niet toegelaten."

Samen met echtgenote Colette aarzelde Geert Van de Wal, die ruim twaalvenhalf jaar Rembrandt runt, geen moment toen De Geus aanbelde. Na een grondige inspectie van de keuken, het restaurant en de feestzaal plakte De Geus de blauwe sticker met het aangevinkte OK-logo op een van de ruitjes van de ramen in de voorgevel. Een teken dat het wel goed zit met hygiëne en een zorgvuldige manier van werken.

Het echtpaar Van de Wal is apetrots. ,,Een mooie kroon op ons werk", glundert Geert. ,,En temeer omdat de filmploeg hier vanavond terugkomt om te eten!" In december komt Rembrandt aan bod in een tv-uitzending van De Smaakpolitie.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Meubelmakerijdenberg Remax-optimus TopSlank Geerts advies Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek buisman optiek Doornmalen electro Podium Boxtel Toverboom