07:45:14    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 12 februari 2014 16:56 uur, laatst gewijzigd op 17 februari 2014 15:46 uur

Liquidatie Vastgoed Moorwijk

Liquidatie Vastgoed Moorwijk

Op de foto: Op dit terreijn wil Toon van Esch villa's en appartementen realiseren. (Foto: Marc Cleutjens).

Vastgoed Moorwijk BV is in oktober 2013 geliquideerd. Het is onduidelijk of de bouwplannen van projectontwikkelaar Toon van Esch in het Boxtelse bosgebied Moorwijk door kunnen gaan.

Wethouder Willie van de Langenberg maakte deze week bekend dat de ondernerming van Van Esch geliquideerd is. Juristen van de gemeente Boxtel bekijken momenteel wat de gevolgen voor Boxtel kunnen zijn.

De in Eersel woonachtige vastgoedondernemer Van Esch wil niet inhoudelijk reageren op het bericht. Wel geeft hij aan momenteel een vijfhonderd pagina's tellend bezwaarschrift voor te bereiden op het ontwerpbestemmingsplan Moorwijk dat de gemeente Boxtel begin januari voor inspraak publiceerde. Het is de eerste aanzet om het bouwplan van Van Esch mogelijk te maken.

De zitting bij de Raad van State die voor 19 maart gepland staat, gaat volgens Van Esch gewoon door. Daarin eist hij een vrijstelling om op basis van het nu nog geldende bestemmingsplan te mogen bouwen in de bossen van Moorwijk.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Doornmalen electro Olieenzo Huidtherapie Geld en Makelaardij buisman optiek EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Filipe Toverboom Remax-optimus Geerts advies Modecentrum Frans Theelen