05:30:08    zaterdag, 29 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 02 december 2013 13:29 uur, laatst gewijzigd op 02 december 2013 14:58 uur

Lintje voor boswachter Frans

Lintje voor boswachter Frans

Op de foto: Frans Kapteijns (links) kreeg een lintje uit handen van watergraaf Peter Glas. (Foto:Marc Cleutjens)

Frans Kapteijns, beter bekend als boswachter Frans, heeft maandag 2 december een jubileummedaille ontvangen van waterschap De Dommel. Watergraaf Peter Glas spelde de boswachter van Natuurmomumenten het speciale waterschapslintje op in zijn kantoor met uitzicht op een door Kapteijns geliefd ven.

De motivatie van watergraaf Glas voor het onderscheiden van de boswachter was duidelijk. Kapteijns zet zich onder andere als medewerker van Natuurmonumenten in om de natuur in Boxtel en omgeving onder de aandacht te brengen. Dat doet hij ook via moderne media als Twitter, waarop hij zeer actief is. Dat heeft volgens Glas bijgedragen aan de keuze om boswachter Frans een medaille te geven. ,,Ik bereik er mensen tussen de achttien en vijfendertig jaar mee. Op deze manier zijn ze met de natuur bezig”, zegt de boswachter.

In 2013 worden in het kader van het 150-jarig bestaan van het waterschap 150 lintjes uitgereikt aan personen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan waterschap De Dommel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Doornmalen electro Filipe Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij buisman optiek EmielTechniek Remax-optimus TopSlank Toverboom Modecentrum Frans Theelen