00:43:49    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 25 mei 2013 18:16 uur, laatst gewijzigd op 26 mei 2013 12:40 uur

Lintje voor Toon Slaats

Lintje voor Toon Slaats

Op de foto: Interim-burgemeester Hans van Brummen spreekt voorzitter Toon Slaats van de Heilig Bloedstichting en zijn vrouw Annie toe. Slaats ontving zaterdag een koninklijke onderscheiding. (Foto: Peter de Koning).

Voorzitter Toon Slaats van de Heilig Bloedstichting heeft zaterdagmiddag na afloop van de eerste voorstelling van het Heilig Bloedspel een koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van interim-burgemeester Hans van Brummen van Boxtel. Slaats werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Slaats, die jarenlang als hoofd van de gemeentelijke afdeling Ruimtelijke Ordening werkzaam was, ontving de onderscheiding voor zijn verdiensten op verschillende maatschappelijke terreinen. Sinds 1971 is hij als bestuurslid betrokken bij de organisatie van de Heilig Bloedprocessie. Daarnaast zet Slaats’ zich al jarenlang met veel toewijding in voor de plaatselijke tennisvereniging LTV De Merletten, waar hij onder meer verantwoordelijk is voor de ledenadministratie. Ook is hij actief voor de afdeling tekst tv van Omroep Dommelland.

 

 

  

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Beleef Boxtel Olieenzo Meubelmakerijdenberg Huidtherapie buisman optiek Café zaal Kloosterzicht TopSlank Podium Boxtel Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Filipe Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies