19:36:01    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 03 december 2012 20:11 uur, laatst gewijzigd op 04 december 2012 14:28 uur

Lintje voor Hanneke Verhagen

Lintje voor Hanneke Verhagen

Op de foto: Burgemeester Jan Pommer feliciteert Hanneke Verhagen uit Gemonde met de koninklijke onderscheiding. (Foto: Albert Stolwijk).

Hanneke Verhagen-Schoones (67) uit Gemonde heeft maandagavond in haar woning aan de Akkerstraat uit handen van burgemeester Jan Pommer van Sint-Michielsgestel een koninklijke onderscheiding ontvangen. Verhagen is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Verhagen verricht sinds 32 jaar diverse vrijwilligersactiviteiten. Zo heeft zij jarenlang het koper in de Sint-Lambertuskerk in haar woonplaats gepoetst en is ze sinds 1980 collectant voor de vastenactie. Daarnaast is de Gemondse 25 jaar actief als vrijwilligster bij verzorgingstehuis De Beemden in Sint-Michielsgestel.

Ook maakt Verhagen zich sinds 1993 verdienstelijk als vrijwilligster bij de plaatselijke afdeling van De Zonnebloem en daarnaast ook voor de Gemondse gemeenschap. Zij voorziet onder meer de kruisjes van overleden mensen, die achter in de Lambertuskerk komen te hangen, van de naam. Tevens organiseert Verhagen sinds 1995 in de maanden januari en februari de kaartavonden voor de leden van de KVO te Gemonde.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Remax-optimus buisman optiek Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Geerts advies TopSlank EmielTechniek Geld en Makelaardij Huidtherapie Filipe Toverboom Doornmalen electro