10:56:16    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 29 mei 2014 13:00 uur, laatst gewijzigd op 29 mei 2014 13:01 uur

Lintje Martien van den Biggelaar

Lintje Martien van den Biggelaar

Op de foto: Martien van den Biggelaar ontving de onderscheiding uit handen van wethouder Peter van de Wiel. (Foto: Peter de Koning).

Martien van den Biggelaar is donderdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Liempdenaar kreeg de koninklijke onderscheiding onder meer voor het organiseren van Mariabedevaarten naar Beauraing en de oprichting van de Mariakapel te Liempde.

Van den Biggelaar was ook jarenlang bestuurslid van buurtvereniging Klein Hoekje en was actie voor de werkgroep Missie Ontwikkeling Vrede in Liempde. Tevens was hij bestuurslid van Terug in d’n Tèd waarbij hij zich inzette voor diverse evenementen.

Daarnaast is de decorandus vrijwilliger bij de parochie Sint-Jans Onthoofding en collecteert hij voor allerlei goede doelen als de Hartstichting, KWF en het Reumafonds. Tot slot is hij vrijwilliger bij Reinier van Arkelgroep waarvoor hij vrijwilligerswerk doet bij zorgpark Voorburg.

De uitreiking van de onderscheiding vond donderdag plaats in de parochiekerk Sint-Jans Onthoofding door wethouder Peter van de Wiel.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Alfa Toverboom Doornmalen electro Geerts advies Huidtherapie Beleef Boxtel EmielTechniek Podium Boxtel buisman optiek TopSlank Remax-optimus Geld en Makelaardij Elan Bikes support Filipe