00:22:42    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Maandag, 17 november 2014 08:56 uur, laatst gewijzigd op 17 november 2014 16:54 uur

Lijk gevonden in Sparrenrijk

Lijk gevonden in Sparrenrijk

Op de foto: De politie heeft bosgebied Sparrenrijk afgesloten voor forensisch onderzoek. Er werd een stoffelijk overschot aangetroffen. (Foto: Annelieke van der Linden).

UPDATE 3 - Een wandelaar trof maandagochtend rond kwart voor acht in bosgebied Sparrenrijk te Boxtel het levenloze lichaam van een man aan. Het stoffelijk overschot stond in brand. De identiteit van de persoon is nog onbekend; de politie gaat uit van een misdrijf.

Sparrenrijk is afgesloten voor forensisch onderzoek dat nog altijd voortduurt; bij de invallende duisterenis werden tegen vijf uur door de politie-unit in Vught lampen geplaatst. De Molenwijkseweg is deels afgesloten en dat geldt ook voor het terrein van manege De Langspier tegenover de hoofdingang van het bosgebied. Op het parkeerterrein werd een paar schoenen aangetroffen; onderzocht wordt of dit afkomstig is van het slachtoffer.

De stoffelijk overschot werd aangetroffen op ongeveer honderdvijftig meter vanaf de hoofdingang van Sparrenrijk. Boven de plaats delict cirkelde 's middags een helikopter om luchtopnamen te maken. Ook werd een buurtonderzoek gestart.

De politie roept getuigen op zich te melden via telefoonnummer 0900-88 44.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Huidtherapie Geerts advies Olieenzo Filipe EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Toverboom Podium Boxtel Remax-optimus Alfa Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg TopSlank Elan Bikes support