03:24:49    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 25 november 2014 21:47 uur, laatst gewijzigd op 25 november 2014 23:17 uur

Lijk Sparrenrijk is Esschenaar

Lijk Sparrenrijk is Esschenaar

Op de foto: Dinsdagavond onderzocht de forensische recherche de woning van een 46-jarige Syrische vluchteling uit Esch. De man werd een week eerder dood en verbrand aangetroffen in het Boxtelse bosgebied Sparrenrijk. (Foto: Albert Stolwijk).

De politie de identiteit vastgesteld van de dode man die op maandag 17 november verbrand werd aangetroffen in bosgebied Sparrenrijk aan de Molenwijkseweg in Boxtel. Het gaat om een 46-jarige man uit Esch. Volgens omstanders is het vluchteling uit Syrië die sinds afgelopen zomer met zijn gezin aan de Groenweg woonde.

Om de identiteit van het slachtoffer te achterhalen, werden maandag foto's van de man verspreid. Verder onderzoek na tips die binnenkwamen leidde in de loop van dinsdag naar zijn identiteit, meldde de politie dinsdagavond.

Verder onderzoek moet meer duidelijkheid geven over de achtergrond van het slachtoffer en zijn dood. Gezien de omstandigheden waaronder het lichaam is aangetroffen gaat de politie uit van een misdrijf.

Dinsdagavond begon de politie in de woning van het slachtoffer met een uitgebreid onderzoek. De technische recherche zoekt naar sporen die het onderzoeksteam verder kunnen helpen. In de zaak zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. Wel haalde de politie volgens buurtgenoten kinderen uit de woning.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Filipe buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Podium Boxtel Alfa Toverboom Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Olieenzo Remax-optimus Geld en Makelaardij TopSlank Geerts advies