13:57:33    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 04 juli 2011 17:17 uur, laatst gewijzigd op 04 juli 2011 21:21 uur

Liempdse verkracht in Tilburg

De politie heeft maandagochtend op de Heuvelring in Tilburg een 38-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 19-jarige vrouw uit Liempde te hebben verkracht. Het zedenmisdrijf vond plaats in een fietsenstalling.

Maandagochtend rond 04.30 uur meldde de vrouw het slachtoffer te zijn geworden van een verkrachting. Zij vertelde dat zij de dader die avond voor het eerst had ontmoet. Nadat ze afscheid hadden genomen en hem  de weg had gewezen, dwong hij haar een fietsenstalling in te gaan. Om zijn woorden kracht bij te zetten dreigde hij met een steekwapen.

In de stalling werd de vrouw verkracht. Na het incident vertrok de dader waarop het slachtoffer de politie belde. Voorzien van het signalement zochten agenten in de omgeving. Op de Heuvelring troffen ze de man aan die voldeed aan het opgegeven signalement.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Remax-optimus Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Filipe Olieenzo buisman optiek Geerts advies Alfa Huidtherapie EmielTechniek Podium Boxtel Beleef Boxtel TopSlank Elan Bikes support