12:54:08    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 23 juni 2014 15:37 uur, laatst gewijzigd op 24 juni 2014 12:58 uur

Liempdse pastoor naar Sint Anthonis

Liempdse pastoor naar Sint Anthonis

De Liempdse pastoor Norbert van der Sluis gaat per 1 september aan de slag bij de parochie Maria Moeder van de Kerk in Sint Anthonis. Van der Sluis volgt Roland Kerssemakers op als pastoor in het dorp nabij Boxmeer.

Met zijn vertrek neemt Liempde afscheid van de laatste dorpspastoor, de taken van Van der Sluis worden overgenomen door pastor Richard Niessen en pastoor Jacques Grubben van de Verrijzenisparochie in Boxtel. Van der Sluis volgde in 2005 Jan van Adrichem op als pastoor van de parochie Sint-Jans Onthoofding in Liempde.

De pastoor was ook nauw betrokken bij de geplande fusie van de parochies in Liempde, Lennisheuvel en Esch met de Boxtelse Verrijzenisparochie. Het vertrek van Van der Sluis hangt daar ook deels mee samen. Grubben wordt uiteindelijk de nieuwe pastoor van de fusieparochie.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Elan Bikes support Doornmalen electro EmielTechniek Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Alfa Remax-optimus Olieenzo Toverboom Beleef Boxtel TopSlank