23:04:24    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 02 juli 2012 15:49 uur, laatst gewijzigd op 02 juli 2012 15:56 uur

Liempds koppel bij EO op tv

Liempds koppel bij EO op tv

Op de foto: Sanne van Schijndel en Ton van Geffen (midden) omgeven door de tentenkampbewoners in New Jersey.

Met een groep vrienden bezochten Ton van Geffen uit Liempde en zijn Boxtelse vriendin Sanne van Schijndel in januari een muziekfeest van de Brabantse piratenzender Radio Hollandio. In Eindhoven werd het tweetal uit het ruim duizendkoppige publiek gepikt door een televisieploeg van het EO-programma Bestemming Onbekend. Zonder te weten waarheen, gingen Sanne en Ton op reis. Hoe het hen verging, is dinsdag 10 juli vanaf 21.53 uur te zien in de tv-uitzending op Nederland 3.

Ton en Sanne belandden in een tentenkamp in de Amerikaanse staat New Jersey en maakten kennis met circa zeventig daklozen die hier in een bos samenleven. Het jonge koppel, dat inmiddels samenwoont in een starterswoning in het nieuwbouwwijkje aan de Heideweg te Liempde, hielp mee om het leven van deze mensen aan de zelfkant van de samenleving een beetje beter te maken. Ze spreken van een onvergetelijk ervaring.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Elan Bikes support Alfa Podium Boxtel Geerts advies TopSlank Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro EmielTechniek Huidtherapie Olieenzo Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Toverboom