18:56:53    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 27 juni 2013 09:45 uur, laatst gewijzigd op 27 juni 2013 09:50 uur

Liempds aandeel in RoboCup

Liempds aandeel in RoboCup

Op de foto: Team TechUnited, waar Liempdenaar Harrie van de Loo deel van uitmaakt, werd in 2012 wereldkampioen robotvoetbal in Mexico.

Het wereldkampioenschap voor robots ging woensdag van start op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven. Teams strijden met hun robots tegen elkaar in verschillende categorieën. Het evenement kent een groot Liempds aandeel.

Zo maakt Liempdenaar Harrie van de Loo deel uit van de organisatie én TechUnited, het team dat de wereldtitel robotvoetbal in de Middle Size League verdedigt. Jan Verhoeven uit Liempde regisseerde woensdag de spectaculaire opening van het evenement en verschillende vrouwen uit Liempde hadden een rol in deze aftrap.

Het evenement duurt tot en met zondag en is gratis toegankelijk voor bezoekers. Zij kunnen allerlei soorten robots bekijken en workshops volgen.  Ook koningin Máxima brengt vrijdag een bezoek aan de RoboCup. ,,Daar zijn we heel trots op", aldus Harrie van de Loo. Meer informatie over het evenement: www.robocup2013.org.

Lees meer over de RoboCup 2013 in Brabants Centrum van donderdag 27 juni.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Olieenzo TopSlank buisman optiek Beleef Boxtel Remax-optimus Doornmalen electro Alfa Meubelmakerijdenberg Huidtherapie EmielTechniek Toverboom Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Filipe