07:01:14    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 08 oktober 2011 10:52 uur, laatst gewijzigd op 08 oktober 2011 10:57 uur

Liempde spaart DVG-plaatjes

Liempde spaart DVG-plaatjes

Op de foto: Aftrap van de plaatsjesactie voor DVG bij supermarkt Coop. (Foto: Peter de Koning).

Onder toeziend oog van de jongste spelertjes van zijn voetbalclub trapte DVG-voorzitter Rien Schalkx zaterdagochtend met een bal door de papieren deur van supermarkt Coop aan de Nieuwstraat in Liempde. Daarmee gaf hij het startsein voor een tien weken durende spaaractie met lokale voetbalplaatjes van ondernemer Jan Tax.

Bij de aankoop van tien euro aan boodschappen ontvangen klanten van Coop de komende weken vier voetbalplaatjes. Fotograaf Gerard Schalkx heeft naast de spelers van het eerste elftal alle pupillen, junioren, en vrouwen geportretteerd. Bovendien zijn alle seniorenteams op de foto gezet. De prenten kunnen worden verzameld in een fraai vormgegeven album, waarin ook wat clubhistorie is te lezen.

De albums, die voor drie euro te koop zijn bij Coop, vonden al direct gretig aftrek. ,,Een mooie manier om klanten aan Liempde te binden én om wat voor de gemeenschap te doen", zei ondernemer Tax, die sinds een halfjaar de Coop exploiteert. Hij zegt tevreden te zijn over de omzetten die hij realiseert.

Zie ook: www.dvgliempde.nl.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Filipe Doornmalen electro EmielTechniek Olieenzo Toverboom Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Huidtherapie TopSlank Remax-optimus