08:56:15    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 16 juni 2014 21:25 uur, laatst gewijzigd op 16 juni 2014 21:27 uur

Liempde krijgt tien waterputten

Liempde krijgt tien waterputten

Op de foto: Zicht op een bekende Liempdse waterput: bij het Groot Duijfhuis op Kasteren. (Foto: Marc Cleutjens).

SPPiLL is op zoek naar geschikte locaties en vrijwilligers voor de realisatie van tien authentieke waterputten in het centrum en aan de rand van Liempde.

De aanleg van de waterputten is één van de plannen waarmee de werkgroep Natuur- en Cultuurprojecten de relatie tussen het authentieke centrum van Liempde en het omliggende buitengebied wil versterken. De putten gaan deel uitmaken van een wandelroute.

De werkgroep in Liempde wordt gevormd door Lex Schregardus, Karel Voets, Ad de Kort en Kees Quinten en stelt zich ten doel om natuur- en cultuurhistorische elementen in Liempde te herstellen of opnieuw te realiseren.

De realisatie van tien waterputten is een van de deelprojecten die onder de hoede van de werkgroep valt. Door het realiseren van de waterputten worden cultuurhistorische elementen teruggebracht in het Liempdse landschap.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 19 juni.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Huidtherapie Geld en Makelaardij Podium Boxtel Toverboom Elan Bikes support Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Alfa Doornmalen electro Olieenzo TopSlank Meubelmakerijdenberg