14:07:06    maandag, 16 september 2019
brabants centrum logo
Zondag, 29 december 2013 18:32 uur, laatst gewijzigd op 29 december 2013 18:34 uur

Liempde in teken van B-Brave

Liempde in teken van B-Brave

Op de foto: Boyband B-Brave zorgde voor gillende meiden in de Liempdse zaal De Punder. (Foto: Gerard Schalkx).

Gasterij De Punder aan de Dorpsstraat in Liempde stond zondag op zijn kop. Kaj, Samuel, Cassius, Dioni en Jai, beter bekend als de leden van boyband B-Brave, traden die middag een half uur op. De ondernemers en Liempdenaren achter de spaaractie Op Liemt Gemunt organiseerden dit evenement voor de Liempdse jeugd. Headliner B-Brave zorgde ervoor dat verschillende tieners al uren voordat de deuren opengingen voor de ingang van de zaal stonden…

Nadat een vrijwilliger de deuren van de Liempdse zaal opende, renden de fans vliegensvlug naar het podium om een plek vooraan veilig te stellen. De tieners kwamen niet alleen uit Liempde, maar zelfs uit Utrecht, Arnhem en Waalwijk. Hun geduld werd op de proef gesteld; pas anderhalf uur later kwam B-Brave op het podium. Dit leek de fans niets te deren. Met een oorverdovend gejuich werd B-Brave onthaald. De vijf tienersterren, die begin dit jaar op de derde plaats eindigden bij de talentenjacht X-Factor, zongen eigen nummers en gaven ook een aantal covers weg.

Na afloop van het optreden namen de mannen plaats achter de signeertafel. De fans verdrongen zich voor een handtekening van hun favoriete bandlid. Sommige meiden scoorden zelfs handtekeningen van alle leden van B-Brave. Ook verschillende telefoonhoesjes werden voorzien van een paraaf.

Lees meer over B-Brave in De Punder in Brabants Centrum van donderdag 2 januari. Op de Facebookpagina van Brabants Centrum zijn meer foto's van het optreden te vinden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Proef Culinair Meubelmakerijdenberg