06:54:54    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 14 september 2014 10:59 uur, laatst gewijzigd op 14 september 2014 12:39 uur

Lichtstoet vaart over Dommel

Lichtstoet vaart over Dommel

Op de foto: Kanoërs vertrekken in het haventje van De Pagaai voor de jaarlijkse vaartocht 'Rondje Boxtel by night'. (Foto: Peter de Koning).

Ruim zestig verlichte kano’s voeren zaterdagavond 13 september over de Dommel in Boxtel. Het jaarlijkse Rondje Boxtel by night van kanovereniging De Pagaai zorgde andermaal voor een feestelijk evenement. ,,Er waren ook opvallend veel deelnemers van kanoclubs buiten Boxtel", zegt voorzitter Leon van der Eerden.

Diverse bewoners langs de vaarroute zorgden voor extra ambiance door hun tuinen aan de oever van de rivier te versieren met lichtsnoeren en lampionnen. ,,Met name bij de Burgakker in hartje Boxtel was het prachtig versierd, maar ook ter hoogte van appartementencomplex De Ridder in de wijk Selissenwal."

Vanaf het clubhuis van De Pagaai aan de Voetboog vertrokken rond half tien rond de 150 deelnemers voor de peddeltocht in het donker. Vooraf hadden zij zelf hun boten versierde met verlichting. De Red River Band zorgde daarbij voor vrolijke muziek.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht TopSlank Beleef Boxtel Alfa Toverboom Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Olieenzo buisman optiek Filipe Elan Bikes support Doornmalen electro Huidtherapie