23:17:26    donderdag, 28 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 27 april 2012 21:40 uur, laatst gewijzigd op 29 april 2012 09:24 uur

Lichtkrant langs Laarakkerweg

Lichtkrant langs Laarakkerweg

Op de foto: Oproep voor informatie via de lichtkrant aan de Laarakkerweg (Foto: Gerard Schalkx).

UPDATE - De politie heeft vrijdagavond na de vondst van een babylijkje een lichtkrant geplaatst aan de Laarakkerweg in Liempde. Via de lichtkrant worden getuigen opgeroepen zich te melden. Ook is vrijdag huis aan huis in Boxtel en Liempde een folder verspreid.

De lichtkrant werkte aanvankelijk niet omdat geen satellietverbinding tot stand kon worden gebracht. De installatie, die zaterdagochtend in bedrijf was, is opgebouwd nabij de brug over de Dommel, waar het overleden meisje in een vuilniszak werd aangetroffen.

Vrijdag werd ook bekend dat de politie zo'n vijftig tips heeft gekregen na uitzendingen van Bureau Brabant en Opsporing Verzocht. De tips worden door een 25 man tellend rechercheteam onderzocht. De zoektocht is vooral gericht op de moeder van de baby, die waarschijnlijk dringend medische verzorging nodig heeft. Zondagochtend is via het sms-netwerk Burgernet nogmaals een oproep om meer informatie verstuurd.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Toverboom EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Alfa Geld en Makelaardij buisman optiek Elan Bikes support Podium Boxtel Remax-optimus Geerts advies Beleef Boxtel