05:41:05    maandag, 17 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 20 september 2013 14:36 uur, laatst gewijzigd op 20 september 2013 14:37 uur

Lezing over afscheidsfotografie

Lezing over afscheidsfotografie

Op de foto: Boukje Canaan uit Boxtel is afscheidsfotografe. Ze geeft dindag 24 september een lezing over haar vak.

De Boxtelse fotografe Boukje Canaan geeft op dinsdag 24 september om 20.00 uur een lezing over afscheidsfotografie in het Hof van Vijfeijken op Nergena in Boxtel.

Tussen 20 en 29 september vindt de Landelijke Fotoweek plaats. Canaan grijpt deze gelegenheid aan om haar specialisatie toe te lichten: afscheidsfotografie. ,,Het is niet eenvoudig om een afscheid juist in beeld te brengen", aldus de fotografe. Ze wil een emotioneel gezondere wereld creëren door verlies zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Tijdens de lezing komen verschillende onderwerpen aan bod: de ommezwaai naar afscheidsfotografie, een verschil kunnen maken voor nabestaanden, de functie van een afscheidsfotograaf, de waardevolle functies van de foto's en de ervaringen van mensen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@boukjefotografie.nl of te bellen naar Boukje Canaan, telefoonnummer 06-270 282 81. Meer informatie: www.afscheidsfotograaf.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geld en Makelaardij buisman optiek Filipe Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geerts advies Café zaal Kloosterzicht TopSlank Remax-optimus Podium Boxtel EmielTechniek