07:15:18    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 01 augustus 2013 10:06 uur

Lezing over Kilimanjaro

Lezing over Kilimanjaro

Bibliotheek De Meierij organiseert in de vakantie ’Zomerzin’: allerlei activiteiten voor bezoekers van de bieb aan de Burgakker in Boxtel, zoals lezingen, tentoonstellingen, kinderactiviteiten en boekenmarkten.

Peter Schoorstra geeft dinsdag 6 augustus een lezing over de hoogste alleenstaande berg ter wereld: de Kilimanjaro in Tanzania. Schoorstra begeleidde groepen bergbeklimmers in onder meer Afrika, Oost-Europa, de Alpen en de Himalaya.

Voor de jongste jeugd worden iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur tijdens de zomervakantie allerlei activiteiten georganiseerd in de Ontdekplek. Op donderdag 8 augustus presenteren kinderen hun vertelplaat tijdens het kletstheater. Op deze plaat staan belevenissen tijdens de zomervakantie afgebeeld.

Ook exposeren leden van kunstenaarsvereniging Kunstlicht99 tot en met 31 augustus hun werken in de bibliotheek. Zo kunnen bezoekers twee- en driedimensionaal werk, fotografie en werken met vilt, plexiglas en acryl bekijken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Elan Bikes support buisman optiek Alfa Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Remax-optimus EmielTechniek Geerts advies Podium Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg