07:53:54    vrijdag, 05 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 31 maart 2014 09:04 uur, laatst gewijzigd op 31 maart 2014 09:08 uur

Lezers gratis naar Eftelingconcert

Lezers gratis naar Eftelingconcert

Op de foto: Zeven jaar geleden voerde Boxtel's Harmonie ook al eens met veel succes het Eftelingconcert uit. (Foto: Gerard Schalkx).

Vier trouwe abonnees van Brabants Centrum zijn blij gemaakt met gratis entreekaartjes voor het concert ’Rondwandeling door de Efteling’ dat Boxtel’s Harmonie op zaterdag 12 en zondag 13 april vertolkt in het Jacob-Roelandslyceum.

In de papieren editie van de krant stond donderdag 27 maart een oproep om via e-mail te reageren op twee van de acht gratis toegangsbewijzen die onder de abonnees werden verspreid. Het is een van de lezersacties die Brabants Centrum dit jaar houdt omdat de lokale krant op 1 december zeventig jaar bestaat. De winnaars van de kaartjes zijn: Saskia Maltha (Molenweide), Monique Poirters (Huygensstraat), Annie Schaaf (Van Merheimstraat) en Willie en Dorien Spijkers (Octogoon). Zij krijgen de entreebewijzen deze week thuisbezorgd.

Tijdens ’Rondwandeling door de Efteling’ vertolkt Boxtel’s Harmonie heel veel bekende melodieën uit het attractiepark terwijl synchroon beelden uit het sprookjesbos en diverse attracties worden vertoond op een groot beeldscherm. Vertellers en een dansgroep van Tiga Health & Beauty completeren de muzikale familievoorstelling. De uitvoering op zaterdag 12 april begint om 19.00 uur, de zondagmatinee om 14.30 uur. Kaartjes kosten 7,50 euro; kinderen tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Klik hier voor de voorverkoop.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Olieenzo Remax-optimus Huidtherapie EmielTechniek Filipe buisman optiek Doornmalen electro TopSlank Geerts advies Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom