02:00:49    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Maandag, 23 april 2012 21:31 uur, laatst gewijzigd op 23 april 2012 21:50 uur

Leuke preview in Podium Boxtel

Leuke preview in Podium Boxtel

Op de foto: Van der Aa's en Zekhuis treden op tijdens de gratis preview van Podium Boxtel op donderdag 10 mei.

Met de voorstelling 'Grutte Jonge' van Theun Plantinga zet Podium Boxtel hedenavond een punt achter het theaterseizoen 2012-2013. Donderdag 10 mei is het alweer tijd voor een vooruitblik op het volgende seizoen. Tijdens een gratis toegankelijke preview maken enkele artiesten zelfs hun opwachting...

Podium Boxtel heeft grote namen weten te strikken voor het seizoen 2012-2013. Naast oude bekenden als Gerard van Maasakkers, Mark van de Veerdonk en Karin Bruers maken ook nieuwe gezichten hun opwachting, zoals zangeres Angela Groothuizen, zanger Joris Linssen met Caramba, Pater Moeskroen en de cabaretiers Howard Komproe, Roué Verveer en – uit Sint-Oedenrode – het trio Van der Aa’s en Zekhuis.

Van der Aa’s en Zekhuis maken ook hun opwachting tijdens de preview, die donderdag 10 mei vanaf 20.15 uur in Podium Boxtel wordt gehouden. Lotte Zekhuis staat met Michèle en Lesley van der Aa garant voor prachtige liedjes uit de voorstelling ‘Let’s Go Dutch’, waarmee ze in november op de bühne staan in Boxtel. Ook present op de preview zijn The Blue Stars, een ‘wereldberoemde’ band uit Den Dungen die voor een verrassend optreden zal zorgen.

De preview in Podium Boxtel is gratis toegankelijk. Reserveren is wel nodig en kan via www.podiumboxtel.nl. Via deze website is ook de kaartverkoop voor alle shows in Podium Boxtel van start gegaan.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel buisman optiek Toverboom TopSlank Huidtherapie Alfa Geerts advies Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Olieenzo Remax-optimus Doornmalen electro