21:11:44    zondag, 23 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 01 november 2014 13:39 uur, laatst gewijzigd op 01 november 2014 13:43 uur

Lennisquizzz leeft volop

Lennisquizzz leeft volop

Op de foto: Klokslag zeven uur ging de deur van Orion open en konden de teams hun opdrachten ophalen. (Foto: Peter de Koning).

Het is een drukte van belang voor de deur van gemeenschapshuis Orion in Lennisheuvel. Het is vrijdagavond 31 oktober, een paar minuten voor zeven. ,,Nee, nog even wachten. Om precies zeven uur mogen jullie naar binnen”, spreken de organisatoren van de Lennisquizzz streng. Even later is het dorp bezaaid met 17 teams, samen zo’n 250 puzzelaars.

Op de dozen met de quizzzmap staan de mooiste teamnamen. Heide Bijtjes, Qwisnx, ’t Benkske, N8W8, Quiztnetnie. En de Daltons doen het samen met de Dolle Mina’s. Fantasie genoeg dus in het Lennisheuvelse. Of dat ook leidt tot aansprekende quizzz-resultaten, wordt duidelijk tijdens de prijsuitreiking op vrijdag 7 november tijdens een feestavond in Orion.

En voor wie er niet genoeg van kan krijgen: een week later (zaterdag 15 november) staat de Bokselse Kwis op de agenda.

Auteur: Peter de Koning

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Podium Boxtel Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Remax-optimus EmielTechniek buisman optiek Beleef Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij Filipe