14:28:18    maandag, 24 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 13 november 2012 23:12 uur

Lennisheuvel wil starterswoningen

Inwoners van Lennisheuvel zouden graag zien dat betaalbare starterswoningen gebouwd worden in hun dorp. Daarnaast zou ruimte geschapen moeten worden voor seniorenhuizen. Dat werd dinsdagavond duidelijk in gemeenschapshuis Orion tijdens de eerste in een serie van vier informatieavonden over het integraal dorpsontwikkelingsplan (IDOP).

Enkele tientallen bezoekers werden in een bijzaal in Orion bijgepraat over het IDOP. De Commissie Ruimtelijke Ordening Lennisheuvel (CROL) en Stichting Rond Kerk en Orion werken samen aan een plan voor het kerkdorp. Hierin wordt een basis gelegd voor projecten die de komende jaren moeten worden uitgevoerd. Het streven is om het plan medio 2013 in grote lijnen klaar te hebben en voor te leggen aan de gemeente Boxtel en de lokale politieke partijen.

Tijdens de eerste informatiebijeenkomst stond het onderwerp wonen centraal. In de komende bijeenkomsten wordt aandacht besteed aan groen en infrastructuur, centrumvoorzieningen en recreatie. ,,We willen graag dat de inwoners met ons meedenken en tips geven. Het IDOP moet een plan worden van ons allemaal", liet Twan Tiebosch van CROL dinsdagavond weten.  

      

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Geerts advies buisman optiek Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Geld en Makelaardij TopSlank Beleef Boxtel Doornmalen electro Filipe Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht