09:29:33    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 12 juni 2014 19:21 uur, laatst gewijzigd op 12 juni 2014 19:22 uur

Lennisheuvel in teken van boeken

Lennisheuvel in teken van boeken

De leerlingenraad van de Sint-Theresiaschool in Lennisheuvel, bestaande uit acht scholieren uit groep 8 en één kind uit groep 7, had donderdagmiddag iets bijzonder georganiseerd: een boekenmarkt. Iedereen was uitgenodigd om boeken te kopen voor een zacht prijsje, een workshop striptekenen te volgen en een presentatie bij te wonen van de Boxtelse illustratrice en kinderboekenschrijfster Marjolein Krijger.

,,Met het geld dat we tijdens deze boekenmarkt verdienen, kopen we weer nieuwe boeken voor de schoolbibliotheek. We hebben tijdens een vergadering van de leerlingenraad nagedacht wat voor evenement we op school konden organiseren. Uiteindelijk kozen we voor een boekenmarkt. Een paar jaar geleden is dit al georganiseerd. We vonden het hoog tijd dat er weer een nieuwe markt kwam", legde Noor Baaijens (11) van de leerlingenraad uit. ,,Er is voor ieder wat wils: mensen kunnen boeken ruilen en kopen, er zijn hapjes en er wordt voorgelezen."

Bas Colenbrander (10) sloeg zijn slag op de boekenmarkt. Hij kocht liefst vier boeken. ,,Ik houd van spannende boeken en heb geloof ik vier euro uitgegeven. Leuk dat zoiets wordt georganiseerd en dat van het geld weer nieuwe boeken worden gehaald."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Podium Boxtel Doornmalen electro Olieenzo Toverboom Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Elan Bikes support Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies TopSlank Remax-optimus Meubelmakerijdenberg buisman optiek