08:13:28    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 21 maart 2013 16:25 uur

Lennis waakt over Lennisheuvel

Lennis waakt over Lennisheuvel

Het protest tegen de mogelijke komst van een kV-station in Lennisheuvel heeft een gezicht gekregen. Het actiecomité ZegneetegenkV heeft donderdagmiddag Lennis opgebouwd, een stropop bij rotonde Boseind die over de inwoners van Lennisheuvel waakt. Ook heeft het comité de Boxtelse politiek uitgenodigd om op zaterdag 23 maart kennis te maken met Lennis.

Lennis laat al enkele weken van zich horen via posters en affiches die op plekken in Boxtel en omgeving zijn opgehangen. In de stijl van Loesje worden pakkende spreuken geuit die gericht zijn tegen de plannen van TenneT en Enexis om onder de rook van Lennisheuvel een 10-150 kV-station te bouwen.

Tijdens een manifestatie aan de Brede Heide wordt zaterdagmiddag een wandeling gehouden. Volgens Marieke van den Heuvel van actiecomité ZegneetegenkV gaat het om een ’kv/lennisroute’ die deelnemers in zich aangemeld. (Foto: Annelieke van der Linden).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Filipe Olieenzo Podium Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Doornmalen electro Beleef Boxtel Toverboom Huidtherapie EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Alfa