13:18:02    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 maart 2014 20:16 uur, laatst gewijzigd op 15 maart 2014 11:35 uur

Lelle en Belle trappen debat af

Lelle en Belle trappen debat af

Het verkiezingsdebat van Brabants Dagblad en Brabants Centrum werd vrijdagavond in een bomvolle raadzaal geopend met een ludieke act van het komische duo Lelle en Belle. Na een welkomstwoord van de hoofdredacteuren Ton Rooms (BD) en Marc Cleutjens (BC) volgde de openingsquiz 'petje op/petje af'.

Lelle en Belle stelden al snel vast dat er zich veel zwevende kiezers in de zaal bevonden. De dames maakten een 'selfie' samen met alle acht lijsttrekkers, wat voor de nodige hilariteit zorgde. Na hun korte bijdrage die het publiek meteen in de juiste stemming bracht voor het debat, openden de hoofdredacteuren Cleutjens en Rooms de avond met een kort inleidend woordje. ,,We gaan vanavond alweer het vijfde debat voeren, maaar we hopen toch nog iets toe te voegen aan die reeks. Dat concurrerende kranten als Brabants Dagblad en Brabants Centrum samen een een verkiezingsavond houden, is bijzonder", liet Cleutjens weten.

De lijstrekkers Jan de Koning (INbox) en Wim van der Zanden (Balans) beten het spits af, waarbij zij hun standpunten voor het voetlicht mochten brengen over de stelling 'Boxtel heeft de boot voor een levendig centrum gemist'. Het tweetal werd het vuur na aan de schenen gelegd door de journalisten Ron Magnee (BD) en Henk van Weert (BC). Na een kort inleidend debat namen alle lijstrekkers deel aan de discussie en mocht ook het publiek zich in de discussie mengen.

Elke debatronde - in totaal vier - duurde exact twintig minuten en werd steeds afgesloten met een vocale bijdrage van de zangeres INCH.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Podium Boxtel TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Alfa Remax-optimus Geerts advies buisman optiek Doornmalen electro Elan Bikes support EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Toverboom Geld en Makelaardij Filipe