07:03:16    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 22 april 2012 21:19 uur, laatst gewijzigd op 22 april 2012 21:32 uur

Lekkere rock op Boer zoekt Band

Lekkere rock op Boer zoekt Band

Op de foto: De formatie Milestones From The Underground Scene speelde bekende rocknummers tijdens Boer zoekt Band. (Foto: Gerard Schalkx).

Keiharde rockmuziek van Milestones From The Underground Scene, Nederlandstalige nummers over De Dommel van DesdeKunst en de Braziliaanse klanken van Lobo do Asfalto. De organisatie van het Boxtelse popfestival Boer zoekt Band presenteerde zaterdag en zondag een gevarieerd programma waar menig Boxtelaar van genoot.

Ondanks het regenachtige weer was het zondag druk in café D'n Boer aan de Corpus. Tijdens de optredens in het café moesten bezoekers dringen voor een plaatsje voor het podium. Ook op het podium buiten het café waren bands te zien. Het publiek kon deze optredens bekijken vanaf het overdekte terras, tevens was een overkapping geplaatst.

Organisatoren Guido van Eijk en Jeroen van Lier waren zeer tevreden over de opkomst. ,,De Boxtelaren laten zich niet tegenhouden door een regenbuitje. Het is al vanaf de middag hartstikke druk", vertelde Van Eijk. Ook de bezoekers waren enthousiast over het evenement en roemden met name het afwisselende programma.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Geerts advies Podium Boxtel Alfa TopSlank Beleef Boxtel Filipe Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Huidtherapie Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Elan Bikes support EmielTechniek