23:18:27    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 04 februari 2014 15:37 uur, laatst gewijzigd op 04 februari 2014 16:53 uur

Landschapsprojecten kunnen starten

Landschapsprojecten kunnen starten

Op de foto: De stuurgroep ondertekende maandag de uitfinancieringsovereenkomst.

De uitvoering van de veertien deelprojecten binnen het plan Kloppend Hart van Het Groene Woud kan starten. Maandag werd in het gemeentehuis in Boxtel de financieringsovereenkomst getekend door de betrokken partijen. De financiering van de diverse projecten is hiermee vastgesteld.

De projecten worden uitgevoerd in de gemeenten Boxtel, Best en Oirschot op initiatief van ondernemers, stichtingen en maatschappelijke organisaties. De plannen moeten zorgen voor een impuls van Het Groene Woud. Via de provinciale subsidie Landschappen van Allure heeft de provincie Noord-Brabant 9,6 miljoen euro beschikbaar gesteld voor uitvoering van de landschapsprojecten.

Alle veertien deelprojecten moeten in 2017 afgerond zijn. De officiële aftrap van Kloppend Hart van Het Groene Woud vindt in maart plaats. Projectpartners presenteren dan hun plannen en ook gedeputeerde Johan van den Hout zal hierbij aanwezig zijn.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 6 februari.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Doornmalen electro Huidtherapie EmielTechniek Geerts advies Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Toverboom Filipe Geld en Makelaardij Olieenzo TopSlank Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen