12:53:15    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 20 maart 2014 15:00 uur, laatst gewijzigd op 20 maart 2014 15:03 uur

Lammetje geboren in Geitenwei

Lammetje geboren in Geitenwei

De astronomische lente gaat donderdag exact om 17.57 uur van start. En bij het aanbreken van dit seizoen horen geboren lammetjes. In de Geitenwei Selissen is daaraan meteen gehoor gegeven. Daar is tussen woensdagavond en donderdagochtend lammetje Daantje geboren.

Vrijwilligster Daniëlle van Dam keek donderdagochtend wel even op toen ze in de Geitenwei Selissen in het hok van de schapen keek. Daar lag ineens een pas geboren lammetje bij zijn moeder Mientje. Het diertje heet Daantje en is vernoemd naar Daniëlle, omdat zij het lam als eerste aantrof.

Ankie Moonen van de Geitenwei kon haar geluk niet op. ,,Ik ben vandaag jarig, dus de geboorte van dit lammetje is een prachtig cadeau. Als het een ooi was geweest, hadden we haar Ankie genoemd. Het is echter een ram, dus Daantje past dan beter”, lacht de vrijwilligster.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Geerts advies Filipe TopSlank Olieenzo Remax-optimus Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Alfa Podium Boxtel Toverboom Elan Bikes support Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek