12:47:17    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 25 juni 2014 10:38 uur

Laadpalen voor elektrische auto's

Laadpalen voor elektrische auto\'s

Op de foto: In 2011 opende wethouder Peter van de Wiel een oplaadpunt aan de Mgr. Bekkersstraat in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

De gemeente Boxtel krijgt twee nieuwe laadpalen voor elektrische auto's. In Boxtel zijn nu al drie plekken te vinden waar eigenaren van deze voertuigen hun auto op kunnen laden. De twee extra laadpalen worden mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de provincie Noord-Brabant.

Waar de nieuwe oplaadpunten moeten komen, is nog niet bekend. Mensen kunnen een aanvraag hiervoor indienen. ,,Er zijn twee aanvragers in beeld, we moeten nog bekijken of deze locaties geschikt zijn", meldt wethouder Herman van Wanrooij.

De gemeente Boxtel betaalt 500 euro voor een laadpaal en 1.000 euro om de plek in te richten. De wethouder is blij met de bijdrage van de provincie en juicht de realisatie van twee extra oplaadpunten toe. ,,Het past binnen het duurzame karakter van Boxtel en voorziet in een behoefte", aldus Van Wanrooij.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Podium Boxtel Elan Bikes support buisman optiek Toverboom Filipe Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Remax-optimus