13:35:04    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zondag, 15 april 2012 17:32 uur, laatst gewijzigd op 17 april 2012 08:38 uur

LSV kampioen 5e klasse

LSV kampioen 5e klasse

Op de foto: Feest in de kleedkamer van LSV. De Lennisheuvelse voetbalploeg pakte de titel in de vijfde klasse van de KNVB en promoveert. (Foto: Albert Stolwijk).

In een volgens scheidsrechter Paul Rooijakkers sportief verlopen duel heeft voetbalclub LSV dankzij een 3-1 overwinning op het Eindhovense LEW de kampioenstitel in de vijfde klasse opgeëist. In eigen huis scoorde Remco Schellekens driemaal. Hij bezorgt Lennisheuvel daarmee voor het eerst in twintig jaar een kampioensfeest.

Aanvoerder Maykel van Kasteren, sinds 2003 lid van de Lennisheuvelse selectie, glundert. ,,We zijn terecht kampioen. Ik denk dat we 90 procent van de competitie boven aan de ranglijst hebben gestaan. Als team hebben we vandaag niet heel geweldig gespeeld, maar de winst is het enige dat telt."

Ook voorzitter Teun van der Meijden is in jubelstemming. ,,Drie jaar geleden hoopten we al te promoveren naar de vierde klasse. Toen ging het in de nacompetitie mis en vorig seizoen kwamen we niet aan de bak. Nu hebben we als bestuur ons doel bereikt. In één woord fantastisch."

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Doornmalen electro Elan Bikes support Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Toverboom Meubelmakerijdenberg Olieenzo TopSlank Beleef Boxtel Huidtherapie Filipe