15:28:10    donderdag, 17 oktober 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 27 maart 2013 20:16 uur, laatst gewijzigd op 10 april 2013 12:06 uur

LOS Muziektheater in Podium

LOS Muziektheater in Podium

Op de foto: De meiden van LOS Muziektheater staan op 11 april in Podium Boxtel met hun programma FCKD. (Foto: Eva Broekema).

Podium Boxtel ontvangt donderdag 11 april de meiden van LOS Muziektheater. Met de voorstelling FCKD! verrassen de cabaretières Femke, Charlotte, Kim en Dookje met anekdotes die doorspekt zijn van zelfspot en muzikaliteit.

De vier meiden van LOS debuteerden twee jaar geleden met hun eerste avondvullende programma ’Lijf On Stage’. De cabaretières werden door Humor TV van de Vara uitgeroepen tot meest veelbelovend talent. Met FCKD toert LOS momenteel door de theaters waarin de rode draad is dat iedereen wel eens leugentje om eigen bestwil vertelt.

De voorstelling in Podium Boxtel begint donderdag 11 april om 20.15 uur. Kaarten kosten 17 euro en zijn te koop bij boekhandel Elckerlijc en UITpunt Boxtel in de bibliotheek. Kaartverkoop vindt ook plaats via www.podiumboxtel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Geerts advies Gemeente Boxtel Proef Culinair Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Olieenzo Beleef Boxtel