14:26:00    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 19 december 2012 15:20 uur, laatst gewijzigd op 20 december 2012 08:47 uur

KvK steunt centrummanagement

KvK steunt centrummanagement

Op de foto: Willemijn Wijdenes (links), secretaris van de Ondernemersvereniging Centrum Boxtel (OCB) en wethouder Wim van der Zanden (rechts) namen woensdag een cheque van vicevoorzitter Berry Welten van de Kamer van Koophandel in ontvangst. (Foto: Peter de Koning).

Vicevoorzitter Berry Welten reikte woensdag namens de Kamer van Koophandel een cheque ter waarde van 10.000 euro uit ten bate van het centrummanagement in Boxtel.

Eerder kreeg Boxtel al een cheque met hetzelfde bedrag om onderzoek te doen naar het draagvlak onder de Boxtelse ondernemers. Een meerderheid van de ondernemers stemde in november al voor een reclameheffing en ook de gemeenteraad ging dinsdagavond unaniem akkoord met dit voorstel.

Ondernemer Luc Broos is aangesteld als voorzitter van de stichting die het centrummanagement verder vorm moet gaan geven. Hij gaat op zoek naar andere bestuursleden en een centrummanager.

Lees meer in het Brabants Centrum van donderdag 20 december.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Toverboom Doornmalen electro Podium Boxtel Remax-optimus Huidtherapie Geld en Makelaardij EmielTechniek buisman optiek