13:00:51    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 september 2013 11:36 uur, laatst gewijzigd op 14 september 2013 21:21 uur

Kunsthommage aan Piet Goedhart

Kunsthommage aan Piet Goedhart

Op de foto: De initiatiefnemers voor de expositie als hommage aan wijlen pastoor Goedhart zijn diens broer Jos en Bert Schellekens (links), die zijn fraaie bloementuin hiervoor beschikbaar stelt. (Foto: Henk van Weert).

De hele maand september openen zo’n honderd kunstenaars in de gemeente Sint-Michielsgestel op ruim zestig locaties op zondagmiddag hun atelier voor het publiek. In Gemonde kunnen belangstellenden op zeven adressen terecht.

De fraaie tuin van Bert Schellekens aan de Laan ten Habraken 7 in Gemonde staat vol wilde bloemen en planten. Op de zondagen 15 en 22 september zijn er kunstwerken te bewonderen. Beide dagen is er van 11.00 tot 17.00 uur een gratis toegankelijke expositie te zien met tekeningen en acrylschilderijen van de in januari overleden pastoor Piet Goedhart. Diens broer Jos en tuineigenaar Schellekens tonen daarnaast bronzen sculpturen. Voorts doen aan de groepstentoonstelling onder meer keramist Corry Rood (Boxtel) en de beeldhouwers Uyen Nguyen (Liempde) en Paul Simons (Lennisheuvel) mee.

Ook op andere plekken in Gemonde tonen kunstenaars hun creaties. Klik hier voor de volledige atelierroute in Sint-Michielsgestel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Filipe Modecentrum Frans Theelen Toverboom Doornmalen electro Podium Boxtel EmielTechniek Beleef Boxtel Remax-optimus Geerts advies TopSlank Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg