16:00:47    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 09 augustus 2014 12:44 uur, laatst gewijzigd op 09 augustus 2014 12:47 uur

Kunst in de Van Coothhoeve

Kunst in de Van Coothhoeve

Op de foto: De Van Coothhoeve op het terrein van De Kleine Aarde. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Een groep Boxtelaren is bezig met het ontwikkelen van een plan voor de Van Coothhoeve op het terrein van De Kleine Aarde. De leden van de nog te vormen stichting willen in de boerderij workshops gaan geven en er moet een plaats komen voor kunst, meditatie en healings.

In de Van Coothhoeve zijn tien ruimtes beschikbaar voor workshops of als atelier. Zo vestigt zich er iemand die meubels en kleding opknapt voor hergebruik. Ook wordt een ruimte gebruikt voor yoga en kunnen er massages gegeven worden. Er wordt samen gewerkt met Tripple E.

Voordat de initiatiefnemers écht van start kunnen gaan, moet er nog wel een en ander gebeuren. De Van Coothhoeve moet een flinke opknapbeurt ondergaan. De isolatie van de boerderij is aan vervanging toe, het dak lekt op een aantal plekken en er moeten kozijnen vernieuwd worden. Er wordt overleg gevoerd met de gemeente Boxtel over de financiering van de renovatie.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 7 augustus.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Beleef Boxtel Olieenzo EmielTechniek Podium Boxtel Filipe TopSlank Geerts advies Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Alfa Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Huidtherapie Elan Bikes support