00:11:24    woensdag, 03 juni 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 27 september 2014 11:54 uur, laatst gewijzigd op 27 september 2014 11:58 uur

Korenconcert in Walnoot

Korenconcert in Walnoot

Op de foto: Enkele leden van het Boxtelse kamerkoor Ratatouille in actie tijdens de UITmarkt die onlangs plaatsvond in en rond Podium Boxtel. (Foto: Peter de Koning)

Gemeenschapshuis De Walnoot vormt zaterdag 4 oktober vanaf 20.30 uur het decor voor een vriendschapsconcert van het Boxtelse kamerkoor Ratatouille en het MichelsChor uit het Duitse Reichelsheim. De zaal gaat open om 20.00 uur, de toegang is gratis.

De koren brengen in een vriendschappelijke en informele sfeer een gevarieerd programma ten gehore met onder meer gospel, blues en liederen van zowel populaire als klassieke componisten. Een van de hoogtepunten van het concert is de samenzang tijdens enkele werken door ruim vijftig leden van beide muzikale gezelschappen.

Het aantal plaatsen in De Walnoot is beperkt. Ratatouille adviseert belangstellenden om snel kaarten te reserveren. Dit kan via het e-mailadres info@kamerkoorratatouille of telefoonnummer (0411) 67 28 56.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Toverboom Alfa Remax-optimus Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Filipe Meubelmakerijdenberg TopSlank Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Doornmalen electro Beleef Boxtel Geerts advies Huidtherapie