06:49:52    zaterdag, 30 mei 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 28 maart 2013 16:40 uur, laatst gewijzigd op 29 maart 2013 09:31 uur

Koningslinde komt in Lennisheuvel

Koningslinde komt in Lennisheuvel

Op de foto: Zicht op Natuurpark Boscheind in Lennisheuvel. Hier wordt op 3 april de Boxtelse Koningslinde geplant. (Foto: Albert Stolwijk).

De gemeente Boxtel plant op woensdag 3 april om 11.00 uur een koningslinde in natuurpark Boscheind te Lennisheuvel. Aanleiding is de aanstaande troonswisseling.

De boom wordt geplant ter ere van de inhuldiging van koning Willem-Alexander op 30 april. Dat gebeurt door leerlingen van groep 8 van de plaatselijke basisschool Sint-Theresia in samenwerking met de wethouders Willie van de Langenberg en Peter van de Wiel. Ook enkele leden van evenementenstichting Boxtel Vooruit, organisator van de jaarlijkse oranjefeesten, zullen aanwezig zijn. Belangstellenden zijn welkom.

In 1980, bij de inauguratie van koningn Beatrix, werd een koningslinde geplant in het voormalige processiepark aan het Pelgrimspad.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Elan Bikes support Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus TopSlank Huidtherapie EmielTechniek Filipe Doornmalen electro Toverboom Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg