00:09:00    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 01 november 2014 12:33 uur, laatst gewijzigd op 01 november 2014 12:53 uur

Koffieactie in centrum van start

Koffieactie in centrum van start

Op de foto: Van links naar rechts: Cor Molenaar, Richard Strik, William van Dinther, Arjen Witteveen, Filipe van den Borne en Eric van den Broek. (Foto: Albert Stolwijk).

Zorgen dat mensen langer in het Boxtelse centrum blijven en gezelligheid creëren. Dat zijn de uitgangspunten van de koffieactie die hoogleraar Cor Molenaar, in samenwerking met de Ondernemingsvereniging Centrum Boxtel (OCB), Centrummanagement, Beleef Boxtel, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Boxtel-Liempde en de gemeente Boxtel, zaterdag lanceerde. Op zaterdag 1, 8, 15, 22 en 29 november ontvangt het winkelend publiek bij iedere besteding van twintig euro bij de 54 deelnemende winkeliers in het centrum een coupon voor gratis koffie en gebak, te besteden bij 14 horecazaken op de datum van ontvangst.

,,We hopen echt dat mensen door de waardebon de keuze voor Boxtel maken als ze bijvoorbeeld nieuwe kleding gaan kopen. Consumenten willen graag boter bij de vis en meteen worden beloond. Zo’n waardebon is een mooi voorbeeld”, aldus Molenaar. Hij, voorzitter Richard Strik van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Boxtel-Liempde, wethouder Eric van den Broek, Arjen Witteveen, William van Dinther (Hart van Boxtel) en OCB-voorzitter Filipe van den Borne, lanceerden de actie zaterdag door zelf te genieten van koffie met gebak in het zonnetje op de Markt. ,,We hebben de perfecte dag uitgekozen, dit moet een teken zijn” grinnikte Strik.

Wethouder Van den Broek was blij met de winkeliers, die in groten getale meedoen aan de koffieactie. ,,Momenteel bruist het van de initiatieven in Boxtel. Ik hoop dat iedereen dit enthousiasme vasthoudt.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij TopSlank buisman optiek Elan Bikes support Podium Boxtel Beleef Boxtel Huidtherapie Olieenzo Remax-optimus EmielTechniek Geerts advies