22:23:00    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Maandag, 12 augustus 2013 14:37 uur, laatst gewijzigd op 12 augustus 2013 14:44 uur

Kofferbakverkoop op D'n Tip

Kofferbakverkoop op D\'n Tip

Op de foto: Beeld van de jaarlijkse kofferbakverkoop die wordt georganiseerd in Esch. (Foto: Albert Stolwijk).

Evenemententerrein De Tip in Liempde wordt zondag 25 augustus omgetoverd tot een handelscentrum. Buurtvereniging Looeind houdt er een kofferbakverkoop. Wie zich aanmeldt, kan overtollige spulletjes van zolder of uit de schuur te koop aanbieden.

Jarenlang reserveerde de Liempdse buurtvereniging de laatste zondag van augustus voor een vlooienmarkt. In 2010 werd het evenement voor het laatst georganiseerd. Op nieuwe leest geschoeid wordt de rommelmarkt nieuw leven ingeblazen. De kofferbakverkoop duurt van 10.00 tot 13.00 uur.

Niet alleen vanuit de kofferbak van een auto mogen gebruikte artikelen worden verkocht, ook op een kleedje of van achter een kraampje kunnen de waren aan de man worden gebracht. Commerciële handelswaar is niet toegestaan, net zo min als verkoop van etenswaren en dranken.

Er zijn nog standplaatsen te huur à 7,50 euro via e-mail: info@looeind.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Toverboom Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Doornmalen electro TopSlank Filipe Beleef Boxtel EmielTechniek Geld en Makelaardij Olieenzo Geerts advies Alfa Elan Bikes support