08:39:00    zondag, 31 mei 2020
brabants centrum logo
Zondag, 24 augustus 2014 18:52 uur, laatst gewijzigd op 24 augustus 2014 18:52 uur

Kofferbaksale Looeind op D'n Tip

Kofferbaksale Looeind op D\'n Tip

Buurtvereniging Looeind in Liempde houdt zondag 31 augustus de tweede kofferbaksale. Na een succesvolle introductie vorig jaar krijgt het initiatief een vervolg. Belangstellenden zijn welkom op D’n Tip van 10.00 tot 13.00 uur.

Op het evenemententerrein aan de Barrierweg kunnen deelnemers overtollige spulletjes verkopen vanuit de kofferbak. Ze mogen ook een kraampje of kleedje gebruiken om hun tweedehands koopwaar aan de man te brengen. De verkoop van etenswaren, drank en bedrijfsmatige producten is niet toegestaan.

De buurtvereniging heeft al veel inschrijvingen ontvangen voor de kofferbaksale, maar zolang D’n Tip niet is volgeboekt zijn aanmeldingen welkom. Het huren van een standplaats kost acht euro. De buurtvereniging zorgt voor de indeling van het terrein.

De entree op zondag 31 augustus bedraagt één euro, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Niet verkochte spullen dienen na afloop weer door de deelnemers aan de markt meegenomen te worden. Meer informatie en aanmelding via e-mail: info@looeind.nl. (Foto: Gerard Schalkx).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Geld en Makelaardij Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Huidtherapie EmielTechniek buisman optiek Toverboom Olieenzo Alfa Remax-optimus Geerts advies Podium Boxtel TopSlank