07:19:13    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 23 juli 2012 09:38 uur, laatst gewijzigd op 24 juli 2012 09:34 uur

Koen de Kort start in Stiphout

Koen de Kort start in Stiphout

Op de foto: Koen de Kort in de hypermoderne bus van Argos-Shimano. (Foto: Marc Cleutjens).

De wielrenners die deelnamen aan de Tour de France krijgen weinig kans om uit te rusten. Traditioneel reizen ze deze week af naar Nederland en België om daar deelnemen aan wielercritera. In Boxmeer vond maandagavond Daags na de Tour plaats. Ook Koen de Kort staat daar aan de start. Vincenzo Nibali, die derde werd in de Tour, pakte de winst. Laurens ten Dam en de Duitser Christian Knees eindigden achter de Italiaan.

Koen de Kort staat dinsdagavond aan de start in Stiphout. Daarnaast is de Liempdenaar gecontracteerd voor de Acht van Chaam, die woensdag plaatsvindt, de Wateringse Wielerdag op donderdag en Heerlen op vrijdag 27 juli.

Zaterdag 28 juli komt De Kort om 20.30 uur naar De Durpsherberg in Liempde om samen met wethouder Willie van de Langenberg de prijzen van het Liempds Tourspel uit te reiken. De helft van de opbrengst van deze competitie tussen wielerliefhebbers gaat naar de zesjarige Ian, die lijdt aan de ziekte Pachyonychia Congenita.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Doornmalen electro Geld en Makelaardij Elan Bikes support EmielTechniek Alfa Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Remax-optimus TopSlank Beleef Boxtel Geerts advies Toverboom