19:05:23    donderdag, 04 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 28 juni 2013 10:53 uur, laatst gewijzigd op 30 juni 2013 13:36 uur

Koen de Kort in Tour de France

Koen de Kort in Tour de France

Op de foto: De ploeg van Argos-Shimano met Koen de Kort in de gelederen is donderdag gepresenteerd op Corsica. (Foto: Argos-Shimano).

Koen de Kort uit Liempde gaat zaterdag op Corsica van start in zijn derde Tour de France. De wielrenner van Argos-Shimano vertrok woensdag naar het eiland in de Middellandse Zee, waar vanaf zaterdag drie etappes worden afgewerkt.

De Kort verschijnt met een sterke ploeg aan de start van de honderste uitvoering van La Grande Boucle. Argos-Shimano verwacht geen hoge ogen te kunnen gooien in het algemeen klassement, maar aast met de twee rappe sprinters  Marcel Kittel en John Degenkolb op enkele ritzeges.

De Kort hoopt een keer mee te gaan in een ontsnapping en maakt natuurlijk deel uit van het rappe sprinttreintje dat Kittel en Degenkolb naar de meet moet brengen. De ploeg van Argos-Shimano werd donderdag officieel gepresenteerd op Corsica.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Filipe Olieenzo buisman optiek Alfa Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support EmielTechniek TopSlank Geerts advies Doornmalen electro