15:36:19    vrijdag, 29 mei 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 09 juli 2013 18:24 uur, laatst gewijzigd op 09 juli 2013 18:26 uur

Kittel pakt tweede ritzege in Tour

Kittel pakt tweede ritzege in Tour

Koen de Kort schreef in zijn column voor NUsport over het 'dag na rustdag-syndroom'. ,,Het schijnt te voelen te voelen alsof er een vrachtwagen over je heen is gereden op het moment dat je probeert wat kracht op je pedalen te zetten." Zijn ploeg leek daar dinsdag weinig last van te hebben. Marcel Kittel sprintte knap naar zijn tweede zege in de tiende etappe van de Tour de France.

De Duitser eindigde voor zijn landgenoot André Greipel en de Brit Mark Cavendish. De etappe zorgde echter voor een dubbel gevoel bij de renners van Argos, omdat hun ploeggenoot Tom Veelers ten val kwam. Cavendish zou de Nederlander een duw hebben gegeven. Veelers stond echter vrij snel weer op. Het is onduidelijk wat zijn verwondingen zijn.

Danny van Poppel, pas negentien jaar oud, eindigde als eerste Nederlander op de negende plek in het klassement. De gele trui blijft in handen van Chris Froome.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Podium Boxtel Toverboom EmielTechniek Beleef Boxtel Doornmalen electro TopSlank Geerts advies Geld en Makelaardij buisman optiek Alfa Remax-optimus Filipe Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht