13:55:09    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 05 juli 2012 10:25 uur, laatst gewijzigd op 05 juli 2012 14:46 uur

Kinderboerderij wacht verbouwing

Kinderboerderij wacht verbouwing

Op de foto: Ezel Donna, de nieuwste aanwinst van de Kinderboerderij, gaat elke dag een stukje wandelen. Woensdag werd ze meegenomen voor een uitstapje met vrijwilliger David Andreae. (Foto: Albert Stolwijk).

De Kinderboerderij in Boxtel krijgt een nieuwe indeling. Ook wordt bij het monumentale pand aan het Apollopad een quarantainestal gebouwd én wordt het rieten dak vervangen. Deze aanpassingen moeten ervoor zorgen dat de Kinderboerderij een ontmoetingsplek in de wijk Boxtel-Oost wordt.

De bovenverdieping van het pand is sterk verouderd en dient grondig verbouwd te worden. De ontvangstruimte blijft intact maar wordt wel aangepast. Bij de ramen komen tafels en stoelen te staan, tevens is er een terras waar bezoekers koffie kunnen drinken. De oude details blijven behouden, wel krijgt de Kinderboerderij een meer eigentijdse uitstraling. Ook wordt op het terrein een quarantainestal geplaatst voor geiten en schapen die jongen krijgen.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 5 juli.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek EmielTechniek TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Toverboom Remax-optimus Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Alfa Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Olieenzo Elan Bikes support Doornmalen electro