06:28:19    dinsdag, 25 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 25 november 2014 12:26 uur, laatst gewijzigd op 25 november 2014 12:34 uur

Kinderboerderij op slot

Kinderboerderij op slot

De Kinderboerderij in Boxtel-Oost is momenteel gesloten vanwege de landelijke maatregelen die genomen worden vanwege de uitbraak van vogelgriep in Midden-Nederland.

Er geldt een ophokplicht van pluimvee en ander gevogelte én een afschermplicht van deze dieren met andere zoogdieren. ,,Uiteraard hebben we meteen aan deze maatregelen voldaan", meldt Pauline van den Braak van de kinderboerderij aan het Apollopad.

Het ministerie van Economische Zaken heeft besloten nog 21 dagen de ophokplicht, afschermplicht en sluiting te handhaven. Van den Braak: ,,Deze week wordt duidelijk of er een versoepeling van de maatregelen komt voor de kinderboerderijen en aan welke voorwaarden zij moeten voldoen om de deuren weer open te doen. Geplande activiteiten gaan niet door zolang we gesloten zijn."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Toverboom buisman optiek Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Podium Boxtel Huidtherapie Geerts advies TopSlank