22:13:11    zaterdag, 06 juni 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 16 augustus 2013 09:12 uur, laatst gewijzigd op 18 augustus 2013 11:14 uur

Kijkdag in atelier De Ruimte

Kijkdag in atelier De Ruimte

Creatief atelier De Ruimte in Boxtel houdt zondag 18 augustus van 10.00 tot 14.00 uur een kijkdag. Het atelier opende eerder dit jaar haar deuren in de buurtschap Selissen.

Onder het motto 'Ben creatief, raak geïnspireerd' organiseren Natalja van de Louw en Christel van Tooren in De Ruimte creatieve worskhops en meditatiebijeenkomsten. De Ruimte biedt onderdak aan mensen die op een fraaie locatie in Boxtel willen schilderen of een andere creatieve activiteit willen ontplooien.

In september starten verschillende groepen; komend schooljaar is De Ruimte 32 weken op rij het middelpunt van creativiteit. Op dinsdagen is er een open atelier waar voorafgaand een meditatie is. Hier wordt volgens Van de Louw en Van Tooren zelfstandig gewerkt zonder begeleiding.

Verder zijn er creatieve bijeenkomsten op dinsdagavond, woensdagochtend en -avond en donderdagochtend. Meer informatie over de activiteiten bij De Ruimte is verkrijgbaar via info@deruimtebeleven.nl. Het atelier is gevestigd op het adres Selissen 6a. De kijkdag is gratis toegankelijk.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Alfa Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Podium Boxtel buisman optiek EmielTechniek Toverboom Elan Bikes support Doornmalen electro Huidtherapie TopSlank Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg