00:42:56    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 21 december 2012 13:06 uur, laatst gewijzigd op 21 december 2012 15:46 uur

Kerstactie JRL: 8.162,97 euro

Kerstactie JRL: 8.162,97 euro

Op de foto: De brugklassers van het Jacob-Roelandslyceum verkochten tweedehands spullen en lekkernijen op de kerstmarkt. (Foto: Albert Stolwijk).

Voordat de kerstvakantie vrijdag van start ging, zetten de scholieren van het Baanderherencollege en het Jacob-Roelandslyceum zich nog in voor het goede doel. Het JRL zamelde vrijdagochtend- en middag 8.162,97 euro in voor Vereniging Ouders Kinderen en Kanker. Het BHC had eerder al deze week al 7.000 euro voor Villa Pardoes opgehaald.

Bij het JRL was van alles te doen: een markt met tweedehands spullen, optredens, spelletjes, kraampjes met wafels en broodjes knakworst, een loterij en een sponsorloop. Bezoekers kwam in groten getale op de kerstmarkt af. De opbrengst, ruim 8.100 euro, gaat naar de Vereniging Ouders, Kinderen Kanker, de stichting die voor begeleiding en steun zorgt voor (groot)ouders, broers en zussen van kinderen met kanker. Een veiling in 't Hart van Boxtel, ook door JRL-scholieren, bracht donderdagavond 1.544 euro voor 3FM Serious Request.

Met een sponsorkaart gingen leerlingen van het BHC de afgelopen weken langs de deuren om geld op te halen en dat resulteerde in een opbrengst van zeven mille voor Villa Partdoes. De brugklassers hielden vanaf donderdagochtend een 24-uurs  marathon voor 3FM Serious Request. Zij en hebben onder andere geknutseld en gegymd. Een aantal leerlingen brengt de cheque van 1.536 euro vrijdag naar het glazen huis in Enschede.


Op de foto: De brugklassers van het BHC kregen vrijdagochtend champagne en taart na hun 24-uur durende actie. (Foto: Albert Stolwijk)

Foto's

Kerstactie JRL: 8.162,97 euro

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij TopSlank Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Podium Boxtel EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Filipe Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Huidtherapie Remax-optimus