15:39:32    zaterdag, 22 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 13 augustus 2014 17:32 uur, laatst gewijzigd op 13 augustus 2014 20:33 uur

Kermiswagens naar andere locatie

Kermiswagens naar andere locatie

Op de foto: Het grasveld aan de Tamboer is niet geschikt voor het parkeren van kermiswagens. Een deel van de woonwagens is verplaatst naar de Hendrik Verheeslaan. (Foto: Marc Cleutjens).

Sinds 2009 staan de woonwagens van kermisexploitanten aan de Tamboer in Boxtel. Dit jaar kan een gedeelte van de caravans er niet terecht. Vanwege overvloedige regenval is het grasveld naast het parkeerterrein van voetbalclub Boxtel in sportpark Munsel ontoegankelijk.

Op het verharde deel van het terrein kunnen wel woonwagens en trucks staan, het grasveld is vanwege de regen echter niet beschikbaar. Diepe sporen laten zien dat het thans onmogelijk is om er met zware voertuigen overheen te rijden.

De kermiswagens die hier zouden moeten staan, zijn verplaatst naar het parkeerterrein aan de Hendrik Verheeslaan nabij Hoogheem. Hier werden tot 2009 altijd kermiswagens gestationeerd. Nutsvoorzieningen voor de exploitanten zijn hier voorhanden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Toverboom TopSlank Filipe Meubelmakerijdenberg buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Remax-optimus Olieenzo Podium Boxtel Geerts advies Doornmalen electro