05:11:55    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 juli 2012 09:28 uur, laatst gewijzigd op 24 juli 2012 09:31 uur

Kermisvissen op 'Den Hulzer'

Kermisvissen op \'Den Hulzer\'

Op de foto: Het kermisvissen in Liempde beleefde vorig jaar de 25e editie. (Archieffoto: Peter de Koning).

Zaterdag 4 augustus organiseert de Liempdse visclub De Laatste Kans de jaarlijkse kermiswedstrijd aan de oever van waterplas Den Hulzer aan de Laarakkerweg. Belangstellenden kunnen zich tot en met zaterdag 28 juli aanmelden.

Voorzitter Pieter van de Ven, in mei tijdens de ledenvergadering van de Sportvisserij Zuidwest-Nederland voor zijn verdiensten ten behoeve van de hengelsport nog onderscheiden met een zilveren speld, meldt dat ook dit jaar niet alleen de leden van De Laatste Kans kunnen meedoen aan het kermisvissen. ,,Ook vissers die zijn aangesloten bij Ons Genoegen in Boxtel of de plaatselijk visclubs in Olland, Sint-Oedenrode en Boskant zijn als vanouds van harte welkom. De wedstrijd duurt op 4 augustus tot 16.00 uur.”

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de wedstrijd bij voorzitter Van de Ven, De Wilgen 19 en bij café De Ploeg aan de Nieuwstraat in Liempde. In Boxtel kunnen vissers zich aanmelden bij hengelsport Van Pinxteren aan de Kapelweg 6a. Meer informatie is verkrijgbaar via telefoonnummer (0411) 63 13 47.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Elan Bikes support buisman optiek Remax-optimus Geld en Makelaardij Alfa Café zaal Kloosterzicht TopSlank Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo EmielTechniek Geerts advies